Extrajó kenőcs horzsolásra?
Figyelt kérdés
Kötelet másztam (titokzokniban...) és lehorzsolta a kötél a lábamat, a sípcsontom alját. Nagyon érzékeny a terület, minden mozdulatra húzódik, viszont nekem minden nap gyakorolnom kell. Van valami szuper-kenőcs, ami segíti a gyógyulást, és kenhető a még nem varrosodott felületre is anélkül, hogy begyulladna tőle?2021. máj. 12. 20:56
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
Nem tudtam, hogy csak a reklám szerint annyira jók, vagy a valóságban is.
2021. máj. 12. 23:09
4/8 anonim válasza:
Azért azt látni kell, hogy egy horzsolás magától is elmúlik. A krémek kicsit gyorsítják a gyógyulást.
5/8 anonim válasza:
És a kérdező pont ilyen krémet keresett, ami gyorsítja.
6/8 anonim válasza:
Kenőcs... Gyerekkoromban mi még másztunk fára, egész nyáron folyamatosan tiszta sebek voltunk és nem nyavalyogtunk.
7/8 A kérdező kommentje:
Én sem nyavajgok, alapvetően semmi bajom nem lenne vele, de sokat kell most gyakorolnom emelt tesire, köztük a kötélmászást is, és nehéz, ha állandóan felszakítja a sebet, meg be van gyulladva.
Nem kötekedni kéne, hanem segíteni, vagy ha azt nem tudsz, akkor csendben maradni.
A többi értelmes válaszolónak köszi!
2021. máj. 13. 10:13
8/8 anonim válasza:
Hajrá!
A kötekedők próbáljanak belegondolni, hogy lehetett mostanáig készülni az érettségire testnevelésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!