Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mennyi ideig van értelme egy...

Mennyi ideig van értelme egy heget kenőccsel kenegetni?

Figyelt kérdés
Most lesz lassan 5. hónapja, hogy mindennap 2x kenegetem az egyik hegem szilikonos kenőccsel. Használ még ennél a pontnál bármit is? Vagy akár abba is hagyhatom?

2020. okt. 8. 20:32
 1/8 A kérdező kommentje:
Anyajegy eltávolítás utáni hegről van szó.
2020. okt. 8. 20:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Abbahagyhatod.
2020. okt. 8. 20:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen feleslegesen kened, hagyd abba.
2020. okt. 8. 20:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2020. okt. 8. 21:05
 5/8 anonim ***** válasza:
En 6-7 hónapig legalább kentem, mert fájtak és érzékenyek voltak a hegek, igényelték a folyamatos kenegetés. Viszonylag szépen gyógyult, de azt nem tusom mi van ha nem kenem
2020. okt. 8. 21:17
 6/8 A kérdező kommentje:
#5 értem, akkor még elgondolkodom én is rajta. Az a baj, hogy épp kifogyóban van a kenőcs, ez ihlette meg a kérdésem. Nekem egyébként már nem fáj, úgyhogy még átgondolom, hogy vegyek-e egy újat.
2020. okt. 8. 22:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Fölösleges.
2020. okt. 8. 22:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Ötös vagyok, ha ennyi idő után elfogyott volna nem vettem volna másikat, hanem simán testapoloval kentem volna hogy ne feszuljon ott a bőröm :)
2020. okt. 10. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!