Érzékeny vagyok a napfényre mit tegyek szerintetek?
Figyelt kérdés
Most hogy itt a jó idő megint meggyűlt a bajom a napfénnyel, több mint 10 évig egy fedett helyen árnyékban dolgoztam, tudtam hogy érzékeny a bőröm a napsugárzásra de hogy ennyire azt tavaly tudtam meg mikor kint kellett dolgoznom a napon áprilisban, csak az arcom meg a kezem volt fedetlen de két nap után úgy leégtem hogy a füleim kétszeresére dagadtak és persze bevörösödtek, az orrom szintén és az arcom is elég durván, nyomásra fájt is, a kézfejemet és a nyakamat is érte a nap bár nem annyira de bevörösödött ott is és viszketett, akkor azonnal abbahagytam a kinti munkát de most megint kint kell dolgoznom sajnos, kb. 2 és fél óra kintlét után megint vörös és dagadt egy kicsit az arcom , a bőr fénylik is azon a helyen mindkét oldalt a szemem alatt, a füleimen is érzem hogy megégtek, van valami krém ami csökkenthetné a leégést? Vagy nekem annyira érzékeny a bőröm hogy nem segít egy krém sem?2021. máj. 11. 19:27
1/2 anonim válasza:
Mondanám, hogy használj megfelelő faktorú krémet, de inkább menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!