A nyulam ma megkarmota a fejemet az orrom mellett és nagyon de nagyon látszik (ne kérdezzétek hogy karmolt meg ) esetleg valamit tudtok ajánlani rá hogy hamar meg gyógyuljon mivel holnap iskola és nagyon hülyén nézek kin!?
Figyelt kérdés
2021. máj. 9. 10:11
1/5 A kérdező kommentje:
nem akartam megdugni honnan vetted?
2021. máj. 9. 10:15
2/5 A kérdező kommentje:
amúgy felfogtam az ölembe és gondolom le akart menni és ezért össze- vissza kapálózott és elérte az arcomat
2021. máj. 9. 10:17
3/5 anonim válasza:
Szia!Le kellene először is fertőtleníteni mondjuk Betadinnal ha van vagy valami alkoholos tonikkal ha van és aztán Neogranormonnal bekenni ha van.Aztán ha lány vagy reggel egy kis korrektor és annyira nem fog látszódni
4/5 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen, engedd el :D páran megkérdezik, hogy milyen cicád van, aztán ennyi (amúgy nem akarlak megijeszteni, de nekem van egy 3 éves karmolásom, ami halványan még most is látszik)
5/5 A kérdező kommentje:
köszi:)
2021. máj. 9. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!