7 éves kislányt megharapta a kutyánk, én vagyok a felelős?
10!
Jaja, sosem megfelelő a kerítés....
Caaak szólok, nem a gyerek lesz a hibás és nem is a szülő, hanem a kérdező meg a kutyája. Halkan azt is megjegyzem,jogilag igencsak problémás, hogy kb "elrabolta" a gyereket, amikor az ügyeletre vitte....
Na itt a jogaszkodó gipszjakab.....
Ha nem vitte volna orvoshoz, akkor meg azt óbegatnad h cserbenhagyás
12!
Mentőt kellett volna hívnia, akkor nem cserbenhagyás. Más gyerekét nem visszük az orvoshoz. Iskolában dolgoztam, ha baleset éri a gyereket akkor vagy mentőt hívunk, vagy ha nem súlyos az eset, a szülőt. A gyereket nem vihetem orvoshoz, nem az én gyerekem, nem tehetem.
13!
De, ott is a kutya és a gazdaja a hibás.
Nem vagy felelős. A kutyádat köteles vagy a telkeden belül tartani. Ez megtörtént. Hogy a gyerek benyúlt a lécek között, az nem a te hibád.
Hihetetlen, milyen id*óta szülők vannak. Nekem egyszer egy kisgyereket hoztak közvetlen közel a kerítéshez, a kutya torka szakadtából ugatott, erre a szülők a gyereknek "Nézd csak, a KUTYUS (egy 20 kg-s kuvasz keverék) azért ugat, mert ÖRÜL". "Meg azért, mert területvédő" - válaszoltam nekik, hogy azért gyúljon már némi fény az agyukban, és ne neveljék így félre azt a szerencsétlen gyereket. De az is rendszeres, hogy hallom, ahogy más kutyasétáltatók és sétálók a kerítéshez hívogatják a kutyámat, hogy "köszönjenek" neki, mert "olyan cuki". Nem örülök neki, de nem akarom a kutyát sem naphosszat bezárva tartani:S
15. Hátxja...
Ha meg megkötöd, akkor az állatvédők uszulnak rád... hogy állatkìnzás....
Nem brazilok.
Sajnos vagy nem sajnos abban a pillanatban, sokkos állapotban úgy éreztem hogy a 2 utcára lévő ügyeletre én 3 perc alatt elviszem a kislányt, a mentőkkel viszont a telefonhívás lett volna ennyi idő, mire bediktálom az esetet és az adataimat. Ez jutott hirtelen eszembe a nagy ijedtségben. Talán ebbe lehetséges hogy beleköthetnek hogy "elraboltam" a gyereket.
Ügyvéddel felveszem a kapcsolatot mert ha elfajulna a dolog akkor én is lépek. Én sem értettem hogy egy 7 éves kislány mit keres egyedül az utcán... Egy ilyen gyerek akinek ennyire nincs félelemérzete hogy az ugató kutyához nem nyúlok be, egy éppen arra járó embercsempész, 2 másodperc alatt elvitte volna örökre. Szomorú ez az egész... Ha hibáztam is, nem a kutyatartásért vagyok felelős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!