Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Fájt már valakinek igy a keze?

Fájt már valakinek igy a keze?

Figyelt kérdés
Kb 4 hónapja, hogy elfeküdtem a kezem. Arra ébredtem, hogy teljesen el van zsibbadva mint akinek le van bénulva alig tudtam megmozdítani. A jobb kezemről van szó. Nem mindjárt jelentkezett a fájdalom kb 3 nap múlva. Azóta nem akar kiállni belőle a fájdalom. Mindig vándorol hol a bicepsz fáj, hol a könyök, hol a váll de mindig máshol. És van mikor zsibbad. Főleg ha ülök azt se tudom hogyan tegyem a kezem mert zsibbad. Kenem erős fájdalom csillapitóval, tornáztatom, de nem akar múlni. Orvoshoz nem megyek mert nem akarok gyógyszert szedni amugy is felesleges úgy sem csinál semmit. Olvastam hogy több hónapig is eltart mire megszűnik a fájdalom. Főleg ha becsipődött az ideg. Járt már igy valaki? És ha igen meddig tartott a fájdalom?
2021. ápr. 22. 07:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz orvoshoz menni, akkor vedd számításba, hogy adott eetben teljesen lebénul a kezed.

A kenegetés nem ér semmit, de ezt te is észrevetted idöközben.

Az orvos meg nem gyógyszert fog adni, hanem elküld ortopédiára, ahol megkeresik az okot (pl. gerincsérv, idegbecsípödés) és utána megfelelen kezelik.

Nem értem, hogy lehet valaki a 21. században ennyire buta!

2021. ápr. 22. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!