Milyen műlábak vannak még amit a tb támogat? vagy csak ez az egy van ami a képen van?
Figyelt kérdés
Sajnos profi pár millás műlábra nem telik és ezt az egyet tudják nkem biztosítani! [link] 2021. márc. 19. 11:38
1/9 anonim válasza:
Mi ezzel a lábbal a gond? Tudtommal egy műláb így néz ki.
4/9 anonim válasza:
Több millásat nem is fog támogatni a tb.
5/9 anonim válasza:
A nagyon drágákat is támogatja a TB,igaz csak részben.egyedi méltányossági kérelmet kell beadni,kb 1 hónap alatt válaszolnak. Írj privátban ha gondolod,én is drágábbat használok.
6/9 anonim válasza:
Kedves 2-es és 3-as. Azért viselni nem élmény....
7/9 anonim válasza:
Ez az ideiglenes fajta, az L 602K típust kaptam én. Mondjuk az sem sokban különbözik.
8/9 anonim válasza:
Sajnos amit linkeltél meg az enyém is, mind elég egyszerűek. ha ennél jobbat akarunk akkor zsebbe kell nyúlni keményen :(
9/9 anonim válasza:
Egy ilyennel sose fogsz normálisan järni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!