Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mit csináljak? 2 éves kislányo...

Mit csináljak? 2 éves kislányomnak reggelizés közben halszálka akadt a torkán. Kenyérhéj, víz nem viszi le. Bevigyük a fül orr gége ügyeletre?

Figyelt kérdés
És hogyan szedik ki belőle?

2021. márc. 15. 07:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
90%
Én is ugyanebben a helyzetben voltam, csak 3 évesen. Azóta nem eszek meg semmilyen halat. Annak ellenére hogy régen volt, pontosan emlékszem az egészre, hogy hol voltam, milyen tányérból ettem, milyen volt a hal, stb. Az első "halálközeli" élmény beleég az ember (még ha lehet nem is az, csak ő gondolja annak, akkor is). Próbálták a szüleim kiszedni, de nem jött össze, viszont az ügyeleten ki tudták egy hosszú csipeszes valamivel. Még annak is megvan a fémes íze. Szerintem vagy kamu a kérdés, vagy acélból vannak a kislány idegei. Én össze-vissza vergődtem, folyt a szememből a könny, ordítottam amennyire tudtam, emiatt kapásból vittek is az ügyeletre. Nehezen tudom elképzelni hogy egy kisgyereknél ugyan ez történik, aztán az egyik szülője feljön GYK-re kiírni egy kérdést, hogy mit kellene tenni...
2021. márc. 15. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!