Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Torott karral ezt hogy oldotta...

Torott karral ezt hogy oldottatok meg? Majdnem vallig er a gipszem...

Figyelt kérdés

Mult heten sikeresen eltortem a bal karom (balkezes vagyok).

Most mar eljott az ideje hogy ott lent szortelenitsek, jobb kezzel nagyon ugyetlen vagyok.

Aki volt hasonlo helyzetben hogy oldotta meg? N

2021. febr. 24. 09:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hála az égnek mikor én eltörtem akkor 10-11 éves voltam, még nem szőrtelenítettem.

Szerintem nem akkora probléma ez hogy még törött kézzel is ezen feszengj, majd leborotválod ha lekerül a gipsz.

Ha van párod és mindenképpen elvárja (bár nem tudom ki vár el ilyesmiket mikor a párjának el van törve a keze és ez gondot okoz bizonyos dolgokban) akkor kérd meg hogy csinálja meg neked, ha pedig nincs, és senki nem nyomaszt ezzel, akkor probléma sincs, úgysem látja senki.

2021. febr. 24. 09:56
 2/6 anonim válasza:
71%
Sehogy
2021. febr. 24. 09:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Menj el kozmetikushoz. Majd ő leszedi neked
2021. febr. 24. 09:59
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Tesó? Szülő?
2021. febr. 24. 10:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.
2021. febr. 24. 11:18
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Ne legyél már ilyen béna... Óvatosan.

Vagy most mindent skippelsz mert eltörted a kezed?

Én is balkezes vagyok, és persze anno én is azt törtem el, mégsem állt meg az élet. Csináltam jobb kézzel a dolgokat - lényegesen lassabban és ügyetlenebbül, de gyakorlatilag bármit megoldottam.

2021. febr. 26. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!