Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Váll töréssel mütöttek 3...

Gyurmamama kérdése:

Váll töréssel mütöttek 3 hete. Van olyan sorstárs aki szintén igy járt?Érdekelne,hogy meddig szenvedett a fájdalmakkal,és mit tett ellene, hogyan tudott aludni.

Figyelt kérdés

2021. febr. 19. 09:44
 1/8 A kérdező kommentje:
Elvagyok keseredve, mert nem hogy napról napra jobb lenne, ugyan olyan fájdalmaim vannak mint kezdetben. Meddig tart ez még mert már nem birom sokáig!A fájdalom csillapitók sem használnak, folyamat jegelek, meg nadálytővel kenegetem.
2021. febr. 19. 09:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem darabos lábtörésem volt. Én is szenvedtem hónapokig. Erőss fájdalomcsillapító pl.Tramadol is alig használt. Szedj csontrősitőt, hogy hamarabb össze forrjon a csont. calciTrió, vagy TOVITA nagyon jó.
2021. febr. 19. 11:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Én szedek d vitamint, c vitamint, magnéziumot és collagent. Fogok venni calcitriót. Hát nem tudom fog-e nekem egyszer végre elmúlni a fájdalom. Nagyon jó lenne. Legalább kicsit csitulna, de még az sincs.
2021. febr. 20. 07:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Fog az csitulni hídd el. Ahogy napról napra forr össze, úgy lesz egyre jobb. Én sem hittem volna, hogy valaha rendbe jövök olyan vacakul voltam. Engem is műtöttek. Türelem, és ahogy telik az idő sokat javul. A c.vitamin, meg amiket szedsz az nagyon jó. Még a csonterősitőt szedd. Gyógytornára nem kell járnod? Az is sokat segít.
2021. febr. 21. 18:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Szia. Holnap kedden lesz 4 hetes a mütétem. Pénteken csinál a doki röntgent, hogy milyen a csont meg a lemez.Nagyon várom már. Gondolom utána kezdődik a gyógytorna.Sok fájdalmat megértem már /65 éves vagyok/, de ez mindnél rosszabb.Tudom, ha fiatalabb lennék hamarabb gyógyulna a csont, így 6 hét a gyógyulása, nekem ezt mondta a doki.No meg utána a rehabilitáció. Nagyon kedves vagy, hogy így együtt érzel velem. Köszönöm.
2021. febr. 22. 04:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 51.vagyok, de nekem a lábam 4.hónap alatt gyógyult meg!! Addig járókerettel, fél lábon ugráltam. Borzalmas volt. Nagyon fájt, az orvos el sem hitte hogy ennyire fáj. Volt rengeteg gyógytorna, alig hajlott a térdem, teljesen be volt már állva. De most már jó, már futok vele így 1.év után.
2021. febr. 22. 09:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Jesszusom. Akkor még van bőven időm szenvedni. Pedig nehezen birom már. Mindig is nyüzsgő, intézkedő ember voltam. Nekem ez most egy óriási kitolás, hogy nem tudok semmit csinálni. A vezetés hiányzik a legjobban. Alig várom, hogy vezetni tudjak. Falun lakom, itt autó nélkül nem lehet létezni. Pécs 25 kmre van. Mindent ott kell intézni. Egy szóval nekem ez nagyon nem jó. Dehát nem tudok tenni semmit. Ez van. Remélem gyorsan rendbe jön. Azon leszek!
2021. febr. 23. 06:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy vagy? Én vagyok a láb törött, én irogattam neked ide. Képzeld, nekem meg két hete eltört a karom, orsócsont. Gipszsinben vagyok vállig. Nagyon rossz.
2022. márc. 24. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!