A 14 éves fiam ökölvívó, és kb. fél éve egy apróbb ütéstől is elered az orra vére, ami nagyon zavaró neki főleg mérkőzésen. Mostanában rohamosan nő a gyerek, és szerintem ezzel összefügg a probléma. ,Van erre valami megoldást?
Figyelt kérdés
#orrvérzés #Pubertánskor
2021. febr. 2. 10:46
1/7 anonim válasza:
Az én megoldásom nem fog tetszeni. Ne ütttesse magát, válasszon másik sportot.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de inkább hozzáértő, vagy a témában jártas emberek válaszát várom! Ragaszkodik a sportághoz, nekem mindeggy lenne mit sportol.
2021. febr. 2. 10:58
3/7 anonim válasza:
Orrából a porcot vegyék ki műtéttel .
4/7 anonim válasza:
teljesen mindegy, hogy összefügg vagy nem, egy normális sportorvos ezt a problémát minimum kivzsgáltatná.
5/7 anonim válasza:
Alapos kivizsgálással eldönthető, hogy vérnyomás-emelkedés, orrüregi tágult visszerek, esetleg valami véralvadással kapcsolatos állapot okozza-e.
6/7 anonim válasza:
Helyezze a hangsúlyt a védekezésre... Ha ennyi ütést kap, nem lesz belőle jó ökölvívó.
7/7 A kérdező kommentje:
6-os! Egyem a kicsi szíved:) hogy nem tudod elolvasni, értelmezni a kérdést! Ha sok ütéstől vérezne az orr, akkor nem lenne min csodálkozni, ki sem írtam volna a kérdést! De azóta már úgy látszik kinőtte, mert már nem vérzik az orra pedig néha-néha ugyan úgy becsúszik egy-egy ütés. Amúgy az hogy valakiből mennyire lesz jó boxoló, nem a bekapott ütések számától függ:)
Az 5-ödik válaszolónak köszönöm leginkább a válaszát, úgy tűnik neki leesett mire vagyok kiváncsi!
2021. aug. 16. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!