Beleléptem egy rozsdás szögbe? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Beleléptem egy rozsdás szögbe átszúrta a cipőt és nagyon nagyon picit beleállt a lábamba. Talán egy csepp vér ha volt, zoknin átütött talán 1 mm es vércsepp, de hazajöttem betadinnal bekentem, szinte nem csípte, pálinkával is leburítottam, akkor se csípte. Néha meg picit nagyon picit elkezd fájni, csak a ponton.De csak egy minimális annyira minimális pont. Szükséges a doki vagy nem? Ahol megszúrt nagyon pici a pont alig lehet látni2021. jan. 31. 11:13
21/22 anonim válasza:
Ahogy írták, az esély megvan a fertőzésre. Annak ellenére, hogy sokszor észre sem vesszük a sérülést.
22/22 anonim válasza:
Az is baj,hogy kicsit vérzett, kérdezõ te dolgod,hogy elmész a dokihoz vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!