Beleléptem egy rozsdás szögbe? Mit tegyek?
11:
Hát pont az, amit leírtál.
1. A kérdező belelépett a szögbe. Többen javasoltuk a Tetanuszt.
2. Jöttél Te, aki lehurrogtál mindenkit, aki Tetanuszt javasolt.
3. Aztán kiderült, hogy Te magad is beleléptél egyszer egy szögbe, és Tetanuszt kaptál. (Akkor miért nem tiltakoztál?)
Szóval, nagyon valószínű, hoggy ha a kérdeező elmegy, kap egy Tetanuszt. Nem azért, mert a Gyakori kérdéseken javasolták, hanem azért, mert nem akar egy vérmérgezést megkozkáztatni. Lehet, hogy a kérdező nem fog elmenni, és semmi baja sem lesz. De ha elmegy, 99% a Tetanusz. (És 5 évig nem sem kell majd megint.)
12 értelmetlen vele a kommunikáció. Volt ott több mondat is, de ez ne zavarjon. A te értelmi szinteden csak annyi jött neked át, hogy kaptam a szög után. Az már nem, hogy azért kaptam, mert lényegesen több mjnt 5 éve nem kaptam tetanusz ellen oltást.
Lehet hogy a kérdező 2 éve kapott, akkor nem feltétlenül fog megint.
Ennyit mondtam, ezzel nem hurrogtam le senkit.
Ha az egód nem viseli hogy van amit nem tudsz, arról nem én tehetek. És sem sértődök meg, ha valaki olyat mond amit én nem tudok jól.
Az is butaság, hogy a vérmérgezés ellen van az oltás. A tetanusz ellen van, amit a Clostridium tetani baktérium okoz. Merevgörcs ami annyira durva tud lenni, hogy csonttörést is okozhat, közel 50% a halálozás esélye.
13:
Lassíts kicsit...
A kérdező sehol nem állította, hogy kapott 2 éve, vagy bármikor Tetanuszt. Tehát, most arre hivatkozni, hogy "Lehet hogy a kérdező 2 éve kapott,... " teljesen felesleges. Ha írta volna, hogy kapott, senki sem javasol Tetanuszt. Ennyi. Ne reagáld túl.
Ja, és a "nem hurrogtam le senkit" sem állja meg a helyét, pl. a "De hát az aljanép ezt jobban tudja, mert hát macanéni a falu bölcse is megmondta."
Szóval, kicsit figyelmesebb legyél, ha már ismeretlenül oltogatsz bárkit is... Béke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!