Lágyéksérv/heresérv+testépités?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata az edzéssel heresérvel? Már évek óta edzek, és nagyon ugy néz ki hogy heresérvem van... De viszont az edzést nem szeretném abba hagyni. Szerintetek mennyire lenne problémás, ha igy folytatnám az edzést? Tapasztalatok?2021. jan. 30. 18:22
11/13 A kérdező kommentje:
Szerintem meg fogok halgatni más orvost is, hogy mit ajánl.
2021. jan. 30. 18:58
12/13 anonim válasza:
Szia! Szeretném megkérdezni hogy hogy tűnt fel ill. hogy tudnád leírni milyen érzés? Bocsánat ha kellemetlen ne válaszolj, gyanakszom hogy nekem is lehet és kíváncsi vagyok.
13/13 A kérdező kommentje:
Szia. Lüktető, zsibbadó érzés volt a jobb herémnél. De végül kiderült, hogy csak túl volt terhelve... Érdemes elmenni vele orvoshoz, még ha kellemetlenül is érzed magad miatta.
2022. jan. 4. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!