Ettől miért ne lehetne bennem félelem?
Figyelt kérdés
Jövő hét elején műteni fognak, másodéves orvostanhallgató vagyok. Kicsit félek a beavatkozástól, a biopsziától (annak eredményétől) is féltem. Amikor ezt szóvá tettem/látszott rajtam akkor a környezetemben sokan úgy reagáltak hogy hát te miért félsz? Orvosis vagy, te tudod ezeket...Csak attól még hogy ezt tanulom (még ilyen szinten egyébként nem is tanulom) érezhetem rosszul magam, ha én vagyok a beteg. Ha orvos valaki/orvosnak tanul, akkor már nem is lehetnek fájdalmai, félelmei? Ez csak nekem tűnik egy nonszensz hozzáállásnak? Félek, ne félj, hát te is műteni fogsz másokat!2021. jan. 16. 09:22
1/3 anonim válasza:
Ez olyan marhaság, mintha egy buszsofőrnek azt mondanák, hogy soha nem félhet egy havas, csúszós úton, vagy egy pilótának, hogy rettenthetetlennek kell maradnia a legnagyobb viharban is utasként.
Senki sem mondhatja, szabhatja meg, hogy mit érzel.
Nem az a bátor, aki nem fél, hanem az, aki a félelme ellenére is cselekszik.
2/3 anonim válasza:
Bassz mást műteni nem ugyan az, mint amikor téged nyiszálnak!
Ne foglalkozz velük.
3/3 anonim válasza:
Én Orvostanhallgatóként még jobban is félek, mert egyre több mindent értek és tudom ,hogy mik lehetnek a háttérben. Azért próbálj meg nem izgulni és remélem minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!