Miért Kattog a nyakam?
Egyik éjszaka a kanapén aludtam arra ébredtem mintha szinte egy villám belecsapot volna a nyakamba éreztem nagy a baj..mintha elcsuszot volna valami..beleállt alig birtam mozgatni.aztán forditottam a fejem a bal írányba és kattan egyet utána vissza minta valamin ugrana egyet és megint forditom a fejem megint kattan egyet...és ez így megy már több mint egy hónapja,a nyakam már nijcs beálva,semmi fájdalom.mikor idegesebb feszültebb vagyok kellemtlenebb vagy nem tudom de kábé semmi változás kattog egyfolytába szinte belebolondulok már ,hogy ez így marad....Mr i,röntgen volt..semmi elváltozás ,rendben van a nyakam
Manuálterápia,csontkovács is megvolt,semmi.
A nyakitornát elkezdtem több mint egy hete..de semmi.
Traumatologus azt mondta majd elfog múlni nyugodjak meg 3 havi ízület,porc javitokurát írtfel.sajnos az idegösszeomlás határan vagyok! ha valaki volt már ilyen hasonlo cipőbe??? kérem írjon valamit.
Üdv
Lehet itt azért porc kopás is .
Egyátalán tudod hogy kell a nyaki tornát végezni ? Kioktattak erre ?
A csontkovácsban meg nem hiszek.
Az ilyenek nem szoktak 1-2 belül meg gyógyúlni.
Szia.
Videon meg van leírás úgy csinálom.
De szerintem felveszem egy oktato al is a kapcsolatot..többi után akár elismúlhat ez?
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!