Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért kattog a nyakam?

Miért kattog a nyakam?

Figyelt kérdés

3-4 napja van. Idővel nem lett se jobb se rosszabb. Nem fáj, nincs merev izomzat stb, csak van egy kattanó, csattogó hang és érzem hogy valami valamin elmozdul.

Nincs fejfájás, nincs szédülés.

Mindegy hány ezerszer kattogott, a következő nagyobb mozdulatnál ugyanúgy kattog. Nagyobb mozdulaton azt értem, hogy a mindennapokhoz szükséges mozgástartományon kívül esik, azaz főleg akkor kattog ha kattogtatni akarom, de valahogy érzek rá állandóan késztetést hogy kattogtassan (bár ez lehet hogy csak azért van mert idegesít a jelenség).

Mitől lehet? Elmúlhat magától?

2016. ápr. 25. 19:57
 1/2 A kérdező kommentje:

Még annyi hogy az utóbbi pár napban egész nap csak ültem és néztem valamit (vagy a füzetet, vagy a monitort).

Csak azt nem értem hogy ha roppan egyet akkor miért roppan 2 másodperc múlva megint? Mert ha napi 1x lenne akkor még érteném hogy normális.

Nagyon keveset ittam pár napig, de az utóbbi 48 órában egyfolytában iszok és nem lett jobb. Állandóan mozgatom, csinálok fejkörzéseket 2 napja semleges eredménnyel.

2016. ápr. 25. 20:07
 2/2 tomi8707 válasza:

Szia.

Elmúlt a panaszod? És ha igen mitöl?hasonlo cipőbe vagyok"

2020. dec. 23. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!