Van esely ra, hogy eltort a kisbabam allkapcsa?
1 eves.Kifordult az apja kezebol, lefejelte a gaztuzhelyet, de nagyon. Hivtam mentot, bevittek minket, csinaltak rontgent elolrol, de abbol nem tudtak megallapitani egyertelmuen, viszont az oldal rontgenkep nem lett jo. Visszakuldtek megint, megint nem lett jo, de mar csak a leletet kaptuk meg, hogy csak elolrol tudtak kepet csinalni, azon nem latszik elvaltozas.
Kb 2-3oraja jottunk haza a korhazbol, de azota meg durvabban bedagadt a fel alla, a fel arca, az allanal az utes helyen kek zold, meg ott enyhen verzett.
Hivtam a vedononket is, o azt mondta adjak neki ennit amit ragni kell, hogy jelez e fajdalmat, de azt mondta amugy is jelezhet, szoval ez se biztos. Most alszik, szoval meg nem tudtam kiprobalni, hogy faj e neki az eves.
Vegul felhivtsm vagy 15klinikat, egyik se nyert. Evett azota es tudott hatapni, ugyhogy remenykedek benne, hogx akkor minden rendben. Meg mindig nagyon csunya neki, de eltorve remelem, hogy nincs. Nem fajlalja annyira mint az elejen, talan ha tores lenne sirna, de fogalmam sincs.
A korhazban nem segitettek az apolok sem lefogni (azt mondtak egyedul nem jol fogom, meghogy nem is lehet egyedul) azt mondtak sugarzas van oook nem jonnek be. Egy kesz vicc volt. De remelem apadni kezd neki a kis pufi arca minel hamarabb. Nagyon koszonom, hogy irtal.❤️
Egyáltalán nem úgy irányult a válaszom, hogy sértő legyen, sajnálom, higy úgy jött le, de ahogy olvasom, az előző hozzászólásokat, ha mégsem láttak el az állapotához megfelelően, akkor mennek tovább... nem
Itt kérnek segítséget! Csak a gyermekekről van szó!
Azért érint ennyire ez a téma mert sajnos ehhez hasonló dolog történt a családban, és had ne írjam le mi történt,(.röviden) annyi elég, hogy olyan fej sérülést szenvedett, hogy epilepsziás lett! Ez nem játék!!! Nem itt kell várni a megoldást! Itt csak tanácsokat adnak! De gyerekedet senki nem
Tudja itt megnézni! Engem ez idegesít! Bocsánatot is kerek emiatt, de fentebb is leírtam, hogy miért... remelem a pici jól van :)
12-14
Addig haza se jottel volna? Tenyleg?Tobb mint 3 orat voltunk a korhazban reggelihez keszultunk, a gyerekem egy falatot nem evett meg, se inni se ennivalo nem volt nalam neki,, 3 oran keresztul SZO SZERINT uvoltott a kezembe 1 percenkent, ha le akartam vele ulni megnagyobb uvoltes, az egyik kezembe volt a taskam, a kabatom, az o kabatja a masikba egy 10kilos baba ismetlem 3 oran keresztul, 2x kuldtek vissza rontgenre, de kozoltek, hogy az oldaliranyu rontgent nem tudjak megcsinalni, mert nem tudom lefogni egyszerre a gyerekem labat, kezet, fejet, a baba uvoltott, en vele sirtam, az apolok kozoltek ketten is, hogy nem segitenek mert sugarzas van. A recepcion szoltam, hogy panaszt szeretnek tenni, mert nem tudnak egy rontgent megcsinalni, meglattam a falon egy betegjogi kepviselo telefonszamat, mondom jo akkor felhivom, erre odakuldtek valami vezetot, aki mondta, hogy a baba belemozog igy nem tudjak megcsinalni blablabla, a gyerekem termeszetesen meg mindig uvoltott folyamat, legyszives mondd mar el nekem, hogy mit kellett volna meg csinalnom?
‘Ha megsem latjak el a gyerekem mennek tovabb, nem’ Hihetetlen komolyan ha 2 rontgenbol nem tudtak megcsinalni akkor mit kellett colna csinalnom nekem beinditani a gepet, 3 meterrs kezet noveszteni es kozbe lefogni a gyerekem?
Engem meg az idegesit, hogy nem fogod fel, hogy mentot hivtam, hogy korhazba mentem vele, hogx a vedonojet felhivtam, a haziorvosat felhivtam, minimum 20 maganrendelot, kiirtam facebookra hatha rud valaki rontgent de semmi nem lett belole, akkor barmilyen hihetetlen meg az ember kiirja ide is, hogy hatha a 201. helyen irnak valami okosat.
De egyebkent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!