Van esely ra, hogy eltort a kisbabam allkapcsa?
1 eves.Kifordult az apja kezebol, lefejelte a gaztuzhelyet, de nagyon. Hivtam mentot, bevittek minket, csinaltak rontgent elolrol, de abbol nem tudtak megallapitani egyertelmuen, viszont az oldal rontgenkep nem lett jo. Visszakuldtek megint, megint nem lett jo, de mar csak a leletet kaptuk meg, hogy csak elolrol tudtak kepet csinalni, azon nem latszik elvaltozas.
Kb 2-3oraja jottunk haza a korhazbol, de azota meg durvabban bedagadt a fel alla, a fel arca, az allanal az utes helyen kek zold, meg ott enyhen verzett.
Hivtam a vedononket is, o azt mondta adjak neki ennit amit ragni kell, hogy jelez e fajdalmat, de azt mondta amugy is jelezhet, szoval ez se biztos. Most alszik, szoval meg nem tudtam kiprobalni, hogy faj e neki az eves.
Hat gondolhatod mennyire kiakadtam az apjara, raadasul a szemem elott tortent az egesz hihetetlen egy figyelmetlen....
Borogatast meg ebren probaltam, de uvoltott ahogy hozzaertem ott, azota ugye elaludt jegakkut csavart textilpelusba es ahogy fekudt az arca ala csusztattam, de most megfordult, igy nem tudom ott borogatni. Beraktam a melyhutobe egy textilpelust, azt fogom odarakni ha kicsit hidegebb lesz, hatha segit rajta valamit.
Ez a korhaz egy kabare, egy rontgent se tudtak megcsinalni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!