Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Beleléptem egy szögbe, és...

Beleléptem egy szögbe, és karantén miatt nem mehetek sehová. Mit tegyek? (több lent)

Figyelt kérdés
Pakoltuk kint az udvart, és sikerült belelépnem egy raklapból kiálló rozsdás szögbe. Maga a seb nagyobb mint egy szúnyogcsípés, nagyon fáj, olyan mintha szétszedett volna egy ideget, vagy ahhoz hasonló, de iszonyúan fáj. Ügyeletre nem tudok menni mert karanténban vagyok, és a házi orvosom sem jöhet ki. Ilyenkor mi a teendő, mert nagyon félek hogy elfertőződik. Amit tudtam megtettem, kentem rá betadint, lefertőtlenítettem. Ha esetleg valaki tud valami segítséget azonnal szóljon! A válaszokat előre is köszönöm szépen!

2020. dec. 5. 14:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
miért nem történt semmi ha mentőt hivtatok, ezt elmagyaráznád? kicsit ijesztően hangzik, mi az h már a mentősök surgősség sem segít?
2020. dec. 9. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!