Beleléptem egy szögbe, és karantén miatt nem mehetek sehová. Mit tegyek? (több lent)
Figyelt kérdés
Pakoltuk kint az udvart, és sikerült belelépnem egy raklapból kiálló rozsdás szögbe. Maga a seb nagyobb mint egy szúnyogcsípés, nagyon fáj, olyan mintha szétszedett volna egy ideget, vagy ahhoz hasonló, de iszonyúan fáj. Ügyeletre nem tudok menni mert karanténban vagyok, és a házi orvosom sem jöhet ki. Ilyenkor mi a teendő, mert nagyon félek hogy elfertőződik. Amit tudtam megtettem, kentem rá betadint, lefertőtlenítettem. Ha esetleg valaki tud valami segítséget azonnal szóljon! A válaszokat előre is köszönöm szépen!2020. dec. 5. 14:42
11/11 anonim válasza:
miért nem történt semmi ha mentőt hivtatok, ezt elmagyaráznád? kicsit ijesztően hangzik, mi az h már a mentősök surgősség sem segít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!