11/19 A kérdező kommentje:
Ês akkor neki hogy csinálták?
2020. dec. 3. 18:34
12/19 Ypszilon1980 válasza:
Neki egy öltés kellett, le kellett ugyan fogni, de hamar megvolt, doki ajánlotta fel, apja meg beleegyezett.
13/19 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi. Hány éves volt?
2020. dec. 3. 18:46
14/19 Ypszilon1980 válasza:
Ha jól emlékszem, kb. 6-7 lehetett.
15/19 A kérdező kommentje:
Ok. Azt már nem olyan könnyű lefogni
2020. dec. 3. 19:23
16/19 A kérdező kommentje:
Hány ember kellett hozzá?
Fiú/lány?
2020. dec. 3. 19:23
17/19 Ypszilon1980 válasza:
Fiú volt, az apja lefogta, kénytelen volt nyugton maradni, nem volt amúgy egy izgága gyerek, de hát ami fáj, az fáj.
18/19 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi
2020. dec. 3. 21:24
19/19 anonim válasza:
Nekem nem varták, összekapcsozták. A teljes állam végig hasadt alul. Mai napig megvan a nyoma a sebnek. (nem a kapcsoknak) Amikor megvizsgált az orvos végig üvöltöttem, apukám odakint várakozott, ő nagyon ideges lett ettől. Amikor másik orvos kapcsozta, már kutya bajom nem volt, csendben végig ültem. Szintén 4 éves voltam, bár nem lány, hanem fiú.
Manapság négy gyermekem van. Egyik lányom és egyik fiam, kemény, erős jellem, másik lányom és másik fiam félősebb, stresszelősebb ilyen helyzetekben. Nem vagyunk egyformák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!