A nagylábujjam körülbelül 5 hete eltörött, és azóta ha terhelés kissé be dagad és nyom... Lehets|ges hogy még nem forrt össze? És van rá esély hogy soha sem fog?
Figyelt kérdés
voltam kontrollon és a doki elbaszott hogy miért nem pihen tettem, pedig ő azt mondta hogy 2 hétig pihentessem, és én 12 napig vigyáztak is rá de aztán volt egy versenyen ahol volt 400m sprint, utána sem fájt, most sem fáj de 1 hete voltam egy 40km túrán és azóta hiába polcolon és kenem Dicklackal, kissé be van ragadva. Lehetséges hogy egyáltalán nem forr össze?2020. nov. 21. 17:11
1/4 A kérdező kommentje:
A kontrollpapírra az van írva hogy a törési rés még követhető, az állás változatlan, jó. Illetve amikor eltörött arra a papírra azt írták hogy a köröm perc bázisán elmozdulás nélküli törésvonal látható. Ez mit jelent?
2020. nov. 21. 17:17
3/4 anonim válasza:
Ha a pihentetés helyett te sprintet futottál, mit vársz? Nem véletlen van a gyógyulási idő. Lehet hogy újabb sérülést okoztál magadnak.
4/4 A kérdező kommentje:
A doki azt mondta h 2 hét után focizhatok, és ez ugyan csak másfél hét múlva volt, és utána nem fájt
2020. dec. 10. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!