Lehet komolyabb bajom?
Figyelt kérdés
Délután 3 órakor rohantam ki a konyhába és sikeresen bevertem a fejem búbját a húzódzkodó rudamba. Elég erős volt az ütés, ennek ellenére nem éreztem magam rosszul, nem ájultam el, csak fájni kezdett a fejem kívül, belül. Elmúlt körülbelül egy 20 perc alatt, kicsi pukli maradt utána, arra gondoltam, hogy nem lesz belőle semmi komoly, viszont most éjfél tájékán eléggé elkezdett fájni azon a területen. Nehezen tudom eldönteni, hogy belül, vagy kívül, mindenesetre kicsit megijedtem, mert tudom, hogy az ilyeneket nem szabad félvállról venni. Kellene esetleg ügyeletre mennem, vagy nyugodjak meg és várjam ki a holnapot?2020. nov. 13. 00:17
1/5 anonim válasza:
Feltétlenül hívd fel az ügyeletet . Ez nem vicc.
Szédülés, hányinger, homályos látás van-e?
2/5 A kérdező kommentje:
Semmi ilyesmi, csupán a fejfájás, ami azóta jobb lett, bár el nem múlt.
2020. nov. 13. 00:57
3/5 anonim válasza:
Hívd fel. Lehet, csinálnak egy röntgent.
Ne kockáztass.
4/5 A kérdező kommentje:
Na, akit érdekel, hogy mi lett. A fájdalom nem múlt el reggelre sem, de nagyon mérséklődött. Az háziorvosom annyit mondott, hogy pihenjek és igyak sok vizet. Bonyolítja a helyzetet, hogy itthon vagyok karanténban coviddal(és tüneteim is vannak bőven), szóval én kb annyit szűrtem le, hogy le se szarják, mert nem a covid miatt van bajom, úgyhogy maradjak csak otthon.
2020. nov. 13. 11:03
5/5 anonim válasza:
Szia, én 4 napja vertem be a fejem.. Guggolásból.. Nem volt eszméletvesztés, hányás, kettős látás. Csak fájt a helye. Aztán másnap aluszekony lettem, Hányinger egesznap aztán másnap is.. Fel hívtuk a reumatológiát, hogy mi a teendő, de csak flegmán közölte, hogy pihenjek és be ne menjek a Kórházba a vírus miatt... Azóta nem vagyok aluszekony, a fejem se fáj, de viszont olyan kotyagosnak érzem magam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!