Buzogányvirág nedve ráment a kezemre lehet nagy bajom?
21 éves vagyok és a macskám fellökte a virágomat aminek leszakadt a szára. Én valamiért azt gondoltam hogy ha úgy csinálom hogy oldalasan meg vágom és bele dugom a szárába majd össze celluxoszozom össze nő, egy videóban láttam hogy volt aki így csinálta ...körülbelül 15 percig szórakoztam vele de állandóan kicsúszott a kezemből aztán hirtelen eszembe jutott hogy amúgy a szobanövények nagy része mérgező. Gyorsan szaladtam is lemosni a kezemről a nedvet amit már addigra szerintem beszívta a bőröm. Ahogy mostam egyre jobban csípett égett. Anyukám azt mondta hogy tegyek rá jeget ezt meg is tettem azóta már nem fáj viszont pirosabb mint a többi ujjam csak a hüvelyk és mutatóujjam ég és csíp. Most már sokkal kevésbé maximum hogy ha megnyomom. valószínűleg bebeszélem magamnak de minthogyha nehezebben venném a levegőt kérlek nyugtassatok meg hogy nem lesz semmi baj: (
Párom dolgozik egyedül vagyok itthon külön élek, maximum anyunak tudok szólni ha baj van telefonon....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!