Labujj sérülés, mit tegyek?
Volt már kint kérdésem a témában, leirom röviden tömören... Sérülés történt a lábujjam al másfél hónapja, nem mutat javuló tendenciát, lila volt fel bolt dagad a, most nincs de ugyanugy fáj..
Es máshogy néz ki..
Elmentem röntgenre, ott azt mondták nincs kóros elváltozás - - >mindenki úgy van vele akkor minden rendben..
De egyáltalán nem mondanám, mert nem hajlik előre, az első labujjpercem nagyobb mint a másik, kattog, fáj alapból is, néha akkor is ha lépek.
Kezdek megijedni nem tudom mit csináljak vele, doktorneni annyit mondott kenjem napi 3x Fastum géllel.. Lehet vissza kellene menni hozzá, de most megint ezért maradni ki egy napot suliból is...hülyén érzem már magam, ugyanannyit tudok mint mikor elmentem orvoshoz, semmivel se többet.
Valaki esetleg valami jó tanács?
En hasonloan jartam de en nem mentem orvoshoz
Majdnem egy evig fajt,erzekeny volt nem hajlott rendesen es duzzadt volt
Egy ido utan nem foglalkoztam mar vele de ha jol emlekszem kb 1 evig volt rossz utana fokozatosan javult aztan helyrejott
Ennyit tudok neked mondani sajnos :)
Velem pont tegnap történt,belerugtam az ajtókeretbe.Hát szép kilátások azok alapján amiket írtok.
Nem tudom írjak ki róla kérdést. Nem tünik olyan súlyosnak mint amikről írtok,nem lila de fáj.A dagadás minimális. A talpamba sugárzik ki a fájdalom alatta, a kislábujjam serült meg.
Jobbulást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!