A kislányom 3 éves. Ma reggel egy 36os krovagyűszű kb 1 méter magas polcról a nagy lábujjára esett. Lila lett azonnal de rátudott álni. Csak elkezdett vérezni,így próbálom nyugton tartani. Van ezzel valami teendő?Vigyem kórházba?
Mivan??:D Miről beszélsz?
Én annyit mondtam,hogy ilyen esetekben ne ezzel az oldallal foglalkozz,hanem intézkedjél.
Szóval nem tudom,hogy mi a bánatról beszélsz.
"Tegnapról beszélek énis te ökörmarha."
"Remélve hogy nem egy szellemileg alultáplált (Te) fog okoskodni"
Fröcsögni nagyon tudsz.
Viszont amikor cselekedned kellet volna,akkor meg tököltél,mint egy 10 éves kislány.
Azonnal be kellet volna vinned az ügyeletre. Vagy netán alvás közben eset a lábára az a vacak? Kötve hiszem.
Fröcsögni és okoskodni nagyon tudsz.
Sértegetéshez pedig tehetséged is van.
De ha cselekedned,tenned kellet volna valamit,akkor meg állsz,mint egy árva kislány.
Ha pedig a kislányod megsérül,akkor nem házimunkázni kell,meg a kislányodnak aludni,hanem menni kellet volna az ügyeletre.
Érted???
De nyilván egyszerűbb itt fröcsögnöd.
Nos,nem azzal van a baj,hogy gyorsan ide kiírtál sűrgösen egy kérdést.Nem is azzal van a gond,hogy hirtelen nem tudtad,hogy mit tegyél.
A stílusoddal van a gond.
Mi itt azért vagyunk,hogy segítsünk neked,így mi elvárjuk tőled,hogy te is normálisan beszélj velünk.
Remélem megértesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!