Szerintetek el tudom kezdeni így az egyetemet?
Az a helyzet, hogy múlt hét vasárnap elcsúsztam a konyhában, kiment a térdem (aztán vissza) és gipszet kaptam. Mint kiderült nincs eltörve, elszakadva sem a szalag, semmi, csak nem tudom behajlítani a lábamat. Múlt héten voltam kontrollon, ott azt mondta az orvos, hogy még visszarakja, de jövő héten (holnap) felír egy térdrögzítőt és leszedi a gipszet. Szerintetek abban fogok tudni járni valamennyire? Most nyertem felvételt középsuli után egyetemre, voltam beiratkozni is, de nem tudom hogy van-e esély arra, hogy rendesen fogjak tudni bejárni.
(Pedig nagyon szeretnék...) Mit gondoltok?
Persze, két hete még bicikli túrához is felvettem. :) Nagyon jól tartja a térdem, hogy ne tudjon többször kiugrani.
Ne aggódj, amint felpróbálod, rögtön látni fogod, hogy ez inkább egy stabil kötés, mint egy gipsz.
Nekem is pont combtól bokáig volt a gipsz, a térdrögzítő viszont összesen kb. 40 cm.
Ilyen:
És ez rugalmas. Több erő befektetéssel, de tudod benne hajlítani a térded. Tudsz benne "normálisan" járni, viszont tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!