Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Miért marad barna folt minden...

Miért marad barna folt minden sebem után? Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

Évek óta ez van. Sötét a bőröm ott, ahol seb volt. Eleinte fel sem tűnt, csak már egyre több van a kezemen. Valamivel halványabb, mint akkoriban, de még mindig láthatók. A legrégebbi sebem a kezemen van, és másfél év alatt sem tűnt el teljesen. Egyáltalán nem volt mély, sőt, alig vérzett, amikor elestem. Sajnos elég hosszan felsértette a bőrömet, így kicsit feltűnő is. Emellett még legalább 8 seb látható a kezeimen, lábaimon együttvéve. Hiába kenegetem, begyógyult, csak még mindig ott van...

Idén sok szúnyog összecsipkedett, volt amelyeket elvakartam a combomon, ott 4 folt van most is. Még az a szerencsém, hogy nem vagyok pattanásos, de ha néha kijön az arcomon 1-2, akkor nem is merem megnyomni erősebben, nehogy 3 év múlva is lássam a nyomát... Így is akad, amelyiket véletlenül erősebben nyomtam meg, azóta is látszanak. Hátam viszont nagyon pattanásos, azon meg sem merem számolni hány nyom van. Szinte nem is maradt ott ép bőr.

Olvastam ez után a jelenség után, elvileg semmilyen betegség nem áll a háttérben, de nagyon bosszantó... 18L

2020. aug. 24. 11:39
 1/1 anonim válasza:
A sebhelyek sosem múlnak el, ahogy a striák sem, ami a hízás-fogyás miatt alakul ki, mert azok is sebhelyek. Nekem még mindig látszódnak a gyermekkori sebhelyeim.
2020. aug. 29. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!