Egy láb elvesztése után kimennél utcára, emberek közé, társaságba művégtag nélkül?
Figyelt kérdés
A műláb elkészítése időbe telik (3-4 hónap), addig otthon ülnél vagy próbálnád folytatni az életed? Ha később, valamiért nem tudod használni a protézist, bemennél dolgozni? Lemondanál programot? Kort, nemet kérnék! Köszi.2020. aug. 21. 16:16
21/23 anonim válasza:
Deák Bill Gyula így él vagy 40 éve, szóval ki mindenképp
22/23 anonim válasza:
Az élet megy tovább,én miért állnékmeg?
Persze könnyen pofázok de,én ìgy érzem. Van elégbajom amúgy de ezekkell is együtt élek. Akkor valami(k) nélkül is megprobálnám.
38/F
23/23 anonim válasza:
Vagy ott volt Teller Ede, még egész fiatal korában elveszíette az egyik lábát. Vagy Szendrő Szabolcs, aki az után kezdett hegyet mászni, hogy levágták az egyik lábát. És lehet sorolni.
Nekem csak egy ujjamat vágták le, de észre se veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!