Megrepedt vagy csak zúzódott?
Figyelt kérdés
Három négy nappal ezelőtt az ágyamon bukfenceztem,és az ággyal szemben van egy asztal,és ahogy bukfenceztem azzal az erővel be is ütöttem a bal lábam külső részét.Eleinte nagyon fájt. Első két nap csak piros volt,és akkora már csak nyomásra fájt. Tegnap csak egy apró kis lila pötty volt azon a helyen,mára már pedig nagyobb helyen lila és duzzadt,kekes zöldes. Eltört vagy valami más baja lehet? Elmenjek orvoshoz?😓2020. júl. 23. 16:40
1/5 anonim válasza:
Ha eltört volna, akkor nem tudsz rá állni, mert borzalmasan fáj. Ha tudsz rajta járni de fáj, akkor zúzódás van. Jó lenne azért egy röntgen mindenképp.
2/5 anonim válasza:
Ismerosom torott bokaval tancolt is még, szóval...van, aki ra tud allni. Meg ugy volt kb egy hetig.Menj el mindenkeppen orvoshoz.
3/5 A kérdező kommentje:
És az ismerősödnek fájt mikor ráállt, mit csináltak a lábával? Szerinted kedden menjek fel vele orvoshoz?😓
2020. júl. 23. 22:59
4/5 anonim válasza:
Fájt. De fia eskuvoje volt...begyagyult 🤦♀️ utana ment el, begipszelték,mert neki eltort. Csak ezt jobb minel elobb tudni, amig nem kezd rosszul összeforrni
5/5 anonim válasza:
Oszlik szét a vérömleny, azért lett nagyobb helyen lila, persze nézesd meg a lábad, hogy csak zúzódás, vagy nagyobb baj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!