Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Megrepedt vagy csak zúzódott?

Megrepedt vagy csak zúzódott?

Figyelt kérdés
Három négy nappal ezelőtt az ágyamon bukfenceztem,és az ággyal szemben van egy asztal,és ahogy bukfenceztem azzal az erővel be is ütöttem a bal lábam külső részét.Eleinte nagyon fájt. Első két nap csak piros volt,és akkora már csak nyomásra fájt. Tegnap csak egy apró kis lila pötty volt azon a helyen,mára már pedig nagyobb helyen lila és duzzadt,kekes zöldes. Eltört vagy valami más baja lehet? Elmenjek orvoshoz?😓

2020. júl. 23. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha eltört volna, akkor nem tudsz rá állni, mert borzalmasan fáj. Ha tudsz rajta járni de fáj, akkor zúzódás van. Jó lenne azért egy röntgen mindenképp.
2020. júl. 23. 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Ismerosom torott bokaval tancolt is még, szóval...van, aki ra tud allni. Meg ugy volt kb egy hetig.Menj el mindenkeppen orvoshoz.
2020. júl. 23. 17:05
 3/5 A kérdező kommentje:
És az ismerősödnek fájt mikor ráállt, mit csináltak a lábával? Szerinted kedden menjek fel vele orvoshoz?😓
2020. júl. 23. 22:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Fájt. De fia eskuvoje volt...begyagyult 🤦‍♀️ utana ment el, begipszelték,mert neki eltort. Csak ezt jobb minel elobb tudni, amig nem kezd rosszul összeforrni
2020. júl. 23. 23:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Oszlik szét a vérömleny, azért lett nagyobb helyen lila, persze nézesd meg a lábad, hogy csak zúzódás, vagy nagyobb baj.
2020. júl. 24. 08:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!