Ez lehet köldöksérv?
Figyelt kérdés
Köldököm fölött közvetlenül van kettő egy kisebb és egy nagyobb csomószerű valami, ilyen kis borsoszeru, a nagyobbik faj ha nyomogatom. A kisebbik 2-3 eve is volt de ez a nagyobb csak most lett ott. Enyhen el tudom mozditani oket.
Ez koldokserv?
2020. júl. 15. 16:21
1/15 anonim válasza:
Nekem a köldöksérvem egy diónyi kitüremkedés volt,érezni lehetett amikor visszatoltam a helyére,de hamar/az elsö kisebb terhelésnél/újra kijött.Évekig tologattam,de közben nőtt is így műtét lett a vége.Mutasd meg mindenféleképpen orvosnak.Ha sérv akkor nehogy kizáródjon,ha nem az akkor azért hogy tudd mi az.Én is kérezösködtem sokat ezen a fórumon is,sokan sokfélét mondtak/nagy hülyeségeket is amivel beparáztattak hogy napokig aludni sem tudtam/de biztosat csak orvos mond,és csak rá érdemes hallgatni.Ne halogasd,üdvözlet
2/15 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt. Megmutattam olyannak akinek volt/ van es egy novernek is. Szerintuk ez az
2020. júl. 20. 09:26
3/15 A kérdező kommentje:
Most megmutattam orvos ismerosomnek is, azt mondta
2020. júl. 20. 09:29
4/15 A kérdező kommentje:
Lemaradt a mondat vege, szoval azt mondta serv, de nem tudta visszatolni se mar
2020. júl. 20. 10:55
6/15 Nickchannel32 válasza:
Helyreált vagy mi történt! Kiváncsi vagyok?
7/15 A kérdező kommentje:
Nem allt helyre meg mindig ott van a csomo/ dudor. Neha ha nagyobb megeroltetes eri faj vagy versenyszezonban de nem para :) siman lehet vele elni
2022. febr. 19. 14:56
9/15 Nickchannel32 válasza:
Síkerült a dolog vagy még mindigott van
10/15 A kérdező kommentje:
Hali, meg mindig van neha faj de amugy rosszabb nem lett :)
2022. márc. 6. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!