Leégtem a Balatonon, viszont 5 nap múlva lesz egy fotózás amin ott kell lennem.Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ez egyáltalán nem egy kis bőr pirulás, hanem elég komoly égés, napra se mehetnék. Főként az arcbőröm égett meg,de a vállam és alatta lévő rész is iszonyatosan érzékeny . Minden félével kezelem,de jelenleg semmi nem segít. Ez a fotózás az osztállyal lenne és csak miattam biztos,hogy nem tennék át máskorra. Lehet,hogy akorra már hámlani is kezd a bőröm. Szerintetek mit csináljak? Menjek el így?(a képen egy paradicsom lennék)
18/L
2020. júl. 2. 16:13
11/11 A kérdező kommentje:
A bőröm nem olyan érzékeny,eddig nem égett le ennyi idő alatt,mellesleg bekentem,de utána fürödtem és valószínüleg lemosodott.
2020. júl. 5. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!