Másfél hónapja leforráztam a kezem és még mindig látszik a helye. Mikor fog elmúlni?
Egy komolyabb égésnek teljesen valószínűleg sosem fog elmúlni a nyoma.
Pl én egyszer felforrósított műanyaghoz értem az alkarommal, és mint a viasz, egy vékony réteg egy pillanat alatt rádermedt, jól megégetve közben. Na most ez több, mint tíz éve történt, de azon a részen halványabb a bőröm. Pláne nyáron, ugyanis ott se nem ég le, se nem barnul, de körülötte igen.
Én is kb 3 éve forráztam le a combom, a vádlim és a lábfejem, először hideg vízbe ültem, de aztán mentünk a sürgősségire, mert felhólyagosodott és iszonyúan fájt, ott fertőtlenítették, lekötözték.
A lábfejemem múlt el egyedül nyomtalanul, a másik két helyen a mai napig látszik, teljesen eltűnni szerintem sosem fog, nyilván halványult már sokat.
Neee most komoly :( nem volt annyira súlyos, forrő vìz ment a kézfejemre, meg főleg a hüvelykujjomra. A kézfejemen már nagyjából elmúlt (szinte már alig látszik, az annyira nem zavar) de a hüvelykujjom még mindig piros és elég látható is :( Felesleges akkor már kenegetnem körömvirággal?
Köszönöm a válaszokat
Én forró levessel égettem meg a kézfejem, egy-két pici hólyag volt csak, meg sötétvörös égésnyom,meg napokig a pasim segített tusolni,mert fájt ha ráment a nem jéghideg víz. Egész tavasszal látszott. Én aloeverával kenegettem szorgalmasan, aztán nyáron a naptól védtem, és az ősz végére múlt el teljesen. Szóval ne add föl :)
(Én csak kb egy hónapig kentem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!