Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Akiket ütöttek már el, és...

Akiket ütöttek már el, és túlélték, mit éreztetek, amikor elütöttek és milyen volt a gázolás utáni első pár nap, hét?

Figyelt kérdés
2020. máj. 4. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Valószínűleg elütöttek 11 éve. Tanú nem volt. Én biciklivel voltam. Összetört a bicó is, meg én is. El is ájultam. Nem emlékszem semmire! Azóta sem derült ki, mi történt!

Pedig próbáltam visszaemlékezni, de nem megy. Beütöttem nagyon a fejem. Kitört a fogam, stb.

2020. máj. 5. 12:30
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Kihagytam: ott hagytak eszméletlenül egyedül. Úgy tértem magamhoz, hogy folyt a vér a számból..
2020. máj. 5. 12:31
 3/6 anonim ***** válasza:
92%

Röviden? Szar.

Először arra gondoltam, hogy: ez tényleg megtörténik?

Utána olyan volt, mint amikor eltörtem a lábam. Fekvés döglés, vérhigító. Csak akkor tört még a medencém meg a bordám is.

2020. máj. 5. 12:31
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
Hat nem kellemes... Nekem eltort a jobb bokam, bal sipcsontom es a karom is... Tavaly volt, sok fajdalom es hosszu gyogyulasi ido... 29/n
2020. máj. 9. 11:19
 5/6 anonim ***** válasza:
91%
Szintén röviden, tömören szar. A kórházba tértem magamhoz, agyrázkódásom volt, napokig nem tudtam egyedül kimenni a Wc-re. A vállam úgy eltört, hogy kétszer kellett műteni. Nem emlékszem semmire, csak hogy zöldön és zebrán jöttem át. De még így is szerencsés vagyok, mások sokkal rosszabbul járnak...
2020. jún. 2. 17:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom milyen utohatasai lesznek lelki, pszichés szintén, mert generalizalt szorongás és depresszió alapvetően van.gyogyszerrel kezelik.kerwkparral voltam, elütött a mögöttem lévő ismerős... emlékezetkieses, álomszerű emlékek előtte, utána.
2023. dec. 6. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!