Hogyan lehetne megoldani?
Figyelt kérdés
Múlt hét szerdán eltörtem az V. Kéz középcsontom. ( elmozdulás nélküli törés )
E hét szerdáján kell mennem kontrollra .
Viszont súlyos pánikbetegsegben szenvedek , és nem tudok még sok ember közé menni . Hogyan tudnám a kontrollt elintézni ? Van erre valami féle magán rendelés , vagy esetleg délután/este menni a surgossegire ? Tanácstalan vagyok .
Mielőtt bárki bele kötne a dolgokba , mikor történt a baleset akkor a surgossegire mentem ejszaka , és nulla ember volt.
Viszont a nappal az sztk-ban szerintem mindenki tudja mi szokott lenni . 50 ember , és 3-4-5 óra várakozás , sajnos ez meg nem megy nekem , de a kontroll szerintem elengedhetetlen.
Ha kérhetem csak az kommenteljen aki tényleg tud segíteni vagy van bármilyen ötlete , köszönöm .
2020. jan. 13. 08:17
1/1 Alamaise válasza:
Ha van lehetőséged, kérj időpontot az sztkba. Lehet hogy akkor is kell várni, de nem annyit. De ha már tudsz beszélni velük telefonon, kérj olyan időpontot, amikor kevesebben vannak, pl kora reggel, vagy este, utolsó páciensként.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!