Térdműtét után vagyok, már el kéne érnem azt a helyzetet, hogy be tudjam teljesen hajlítani, de nem megy (? )
Figyelt kérdés
1 hónapja volt térdműtétem, és hétfőre kéne elérnem, hogy teljesen be tudjam hajlítani, de nem tudom. Aki volt már ilyen helyzetben, tudna nekem javaslatot adni, hogy neki mitől javult a helyzet?2019. dec. 21. 12:34
1/12 anonim válasza:
Attól, hogy az első perctől kezdve mozgatva volt. Persze az sem mindegy mivel műtöttek.
2/12 A kérdező kommentje:
Porcleválással
2019. dec. 21. 12:43
3/12 anonim válasza:
Mozaik plasztika is volt? Mert akkor még nem biztos hogy tudnod kell azt a szintet.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem, az nem volt. Elfelejtettem írni, hogy a szalagok is el voltak csúszva, és azokkal is lett valami csinálva. 2 hete voltunk kontrollon és akkor mondta a doki hogy 2 hét múlva már rendesen kéne hajlítani
2019. dec. 21. 13:00
5/12 anonim válasza:
Így már értem. A doki másképp látja, mint a gyógytornász. Hogy milyen ütemben tudsz haladni, azt a gyógytornász dönti el. Lehet, hogy a doki más eredményt vár el, de nem látja a haladásod. Én 74 gyógytornán voltam a térdemmel. Az eredményt, és a változást a doki nem látja, ő csak az eltelt idő alapján mondja ezt. A gyógytornászra hallgass, ne a dokira.
6/12 A kérdező kommentje:
ja akkor oké Köszönöm szépen!
2019. dec. 21. 13:59
7/12 anonim válasza:
74 gyógytorna? No az sem egy normális dolog. Vagy te nem voltál a helyzet magaslatán vagy a gyógytornász.
8/12 anonim válasza:
Mekem kb masfelszer vagy ketszer annyi ido alatt ment le a duzzanat mint kellet volna hivatalosan, ue volt. Azt hittem orokre olyan marad. Szvl kb 2 honap volt az maga hogy lemennyen a duzzanat mar utaltam annyit fekudni. De volt mankom azzal jartam ki setalni. Masik : neten van eleg jo gyogytorna video probald ki mert szerintem muxik. Egyszerubbeket adnak bent a labadozashoz, azt is jo csinalni. Annak nezz meg utana mi az ami levisxi a gyulladast..:) Amugy neked is volt branul kirantasod?
9/12 anonim válasza:
Ez jo: de en elmennek gyogytornaszhoz, hogy adjon specko gyaksikat, nem mindegy hol serult a porc stb..
10/12 anonim válasza:
//m.youtube.com/watch?v=-ZcTwpbToi4&t=32s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!