Tapasztalt már valaki ilyet? Mitől lehet? Olyan mintha a nagylábujjam mellett nyomna valami. (Lent)
Figyelt kérdés
A nagylábujj és a "gyűrűslábujjam" között folyamatosan azt érzem mintha pl cipőfűző beszorult volna. Sosem hordtam tanga papucsot de annak érzete lehet ilyen a lábujjak között. Akkor is érzem ha cipő sincs rajtam. Nem fáj, de ez az "olyan mintha lenne ott valami" èrzés elég kényelmetlen.#lábujj #idegen test érzése
2019. nov. 25. 06:10
1/2 anonim válasza:
A nagylábujjad és a "gyűrűslábujjad" között van a "mutatólábujjad", és a "középsőlábujjad". Azokat érezheted!
2/2 A kérdező kommentje:
:D Ezen jot nevettem :D
Igazad van! A "mutató labujjamra" gondoltam:)
2019. nov. 25. 06:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!