Miért fáj a medencecsontom?
Múlt héten tesin futás után elkezdett fájni asszem a medencecsontomnak a bal oldala. Vagyis annak a csontnak a bal csücske, amiből ugye már a lábcsontok jönnek ki.
Csak akkor fáj ha ráengem a súlyom a bal lábamra. A jobb oldalon minden rendben van.
Ma tesin is már futásnál fájt egy picit. Aztán játék közben is kicsit jobban. Ezután beültem a következő órára, és kb. Egy óra után felálltam. Na, azt az érzést nem kívánom senkinek, mint amit én éreztem, amikor ráálltam a lábamra. Annyira beléhasított abba a csontomba a fájdalom, hogy az nem igaz. Aztán kb. 2 perc séta után tűrhetőbb lett.
Most rá 2 órára már csak minimálisan fáj ha mozgok. Oké, értem én, a mozgástól van, de eddig még nem volt ilyen. Mitől lehet ez? Hogyan kerülhetném el, hogy fájjon futás után?
Nem tudom, hány éves vagy, de szomorú hírt kell közölnöm: erre a problémára nem fogsz itt megoldást találni.
Ilyen panasszal orvoshoz kell menni, mert csak ő tudja megállapítani, hogy mi okozza. És javaslom is, hogy mindenképp menj el megnézetni, ilyen erős fájdalommal nem szabad szórakozni.
Így van, itt nem fogsz erre megoldást találni, csak orvosnál, meg amúgy is teljesen értelmetlen ahogy leírtad hol van a fájdalom. Lábcsontok nem jönnek ki semmilyen medencecsontból, és a lábad felső része a combcsont, az meg egy csont. A medencecsontnak van csücske, de az jóval efelett van, semmi köze a lábhoz.
Pihentesd és, ha nem múlik el pár napon belül vagy nem enyhül a fájdalom, akkor nézesd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!