Kilátszik a medencecsontom, mit csináljak?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok kb 160 cm, 44-45-46 kg. Ha jól tudom ez nagyjából ideális testsúly, de sokan mondták h sovány vagyok úgyhogy hízni szeretnék. Az alhasamtól ilyen V alakban kilátszik a medencecsontom, kb mint a férfiaknak :D
Mitől lehet ez? Ha a soványság az oka, akkor hogyan lehet arra a részre hízni? 14/L
2016. jún. 14. 15:16
1/3 anonim válasza:
hiznod kellene....nagyon kevés a 45kg...egy 5-6 kg hiznod kellene min.
2/3 anonim válasza:
Inkább sportolj es táplálkozz helyesen es később nem kell a fogyókúra rovatba visszatérned. A sport majd meghozza az étvágyat, de azt ne cukros dolgokból fedezd hanem értelemes ételekből. Ha nem reagál rosszul a bőröd (pattanások) az olajos magvakra, nasizz olyanokat eléggé kalóriadúsak de legalább a zsírjuk viszonylag egészséges.
3/3 anonim válasza:
Papíron 47-64kg közötti a normális, ha az átlagot vesszük attól is elmaradsz 10kg-ot.
Amúgy meg a testtömegindex is csak egy átlagos érték pármillió embert alapul véve.
A tükör mondja meg a tutit, eddz sokat és szedjél fel izmot, amikor elégedett leszel magaddal azt a szintet tartsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!