Lehet, hogy melanómám van? Rettegek.
Van/volt egy nagyon halvány barna anyajegy az arcomon. Nem volt kiálló.
Egyszer nőtt alatta egy pattanás, amit véletlenül kinyomtam, sajnos van, amikor akaratlanul is ott matatok a kezemmel és nyomkodom.
Eléggé pattanásos a bőröm és valahogy hosszú hónapokon keresztül nem bírt begyógyulni rendesen,mert mindig kijött ott lehet, hogy ugyanaz a pattanás,volt már máshol is olyan, ami hónapokon keresztül újra és újra kijött.
Próbálom hagyni begyógyulni és vissza is jött az anyajegyemhez hasonló méretű kis pötty, de kicsit sötétebbnek tűnt. Na az most leesett úgyhogy lehet, hogy var volt.
Nagyon odafigyelek most, hogy ne piszkáljam és várom, hogy mi lesz vele, közben bőrgyógyászhoz is kerek időpontot. De addig megőrülök. Nagyon félek, hogy borrakom van:(
Ha maga az anyajegy jó idulatú volt, akkor van esély arra, hogy elrákosodott?
Én egyszer borotvàval vágtam le véletlenül és nem lett bajom.Túlreagálod.
Ha meg rossz at anyajegy,akkor majd leszedik és kész
Egyáltalán nem reagálja túl, örülj neki, hogy neked nem lett bajod (bár honnan is tudhatnád, gondolom nem szedetted le, így fogalmad sincs róla, hogy mi van rajtad).
Ha "rossz" az anyajegy és előrehaladott akkor aláírtad a halálos ítéleted. Túlreagálta... Persze....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!