Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Nem akar összeforrni a hegem,...

Alexa930 kérdése:

Nem akar összeforrni a hegem, hiába varrtak. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy 60cm-es vágás, amit összevarrtak. KB 50cmen összeforrt, viszont 10cmen be van gyulladva, állandóan vöröseslilás, meg van duzzadva. A doki felszúrta, nincs benne genny, sem sebváladék. Most jegelnem kell. Nem tűnt úgy, hogy aggódna, de én félek.

17napja varrta össze.

Mit tehetnék, hogy lemenjen a gyulladás, összeforrjon?

Vettem vény nélküli gyulladáscsökkentőt, azzal nem ártok?

Illetve hogy fogja így kiszedni a varratokat? Tudom, hogy bután hangzik, de félek, hogy belémnőnek a varratok.

Tudnátok tanácsot adni, hogy mit tehetek?

2019. okt. 26. 11:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az orvos nem írt fel antibiotikumot? A jegelés egyébbként sokat fog segíteni rajta. A varrat nem fog belédnőni, ne aggódj.
2019. okt. 26. 12:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Nem írt fel antibiotikumot. Kedden kell visszamennem, megnézni a főorvos is. Csak nagyon aggódom.
2019. okt. 26. 12:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Milyen műtét volt? Jó hosszú a heged. Majd szépen be fog az gyógyulni. Azóta mi a helyzet veled?
2019. okt. 30. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!