Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Valaki esetleg volt ilyen...

Valaki esetleg volt ilyen gipszben, ami az egész lábán van és a melléig ér?

Figyelt kérdés
Medence és láb törésem van. Az a kérdésem hogy ebben tudok-e majd mozogni egy idő után? Elvileg 12 hét gipsz és merevítő vár rám.

2019. okt. 10. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:
25%
Ja, persze. Én meg elhiszem. A szokásoshoz képest nagyon gyakran történnek hasonló törések, azok pedig jönnek ide kérdezni. Milyen valószínű, miközben aki szakmabeli, az is több évente találkozik ilyen esettel, ez meg itt már kb. az ötödik.
2019. okt. 10. 12:06
 2/5 anonim válasza:
100%
Én már voltam. Sajnos végig fekvés. Utána fizikoterápia. Kell sok erő. A rossz szándékúakkal meg ne foglalkozz
2019. okt. 10. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt 11 evvel ezelott, 17 eves voltam...nem fogsz tudni mozogni, vegig fekves es apolasra szorulsz sajnos :(
2019. okt. 11. 07:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia utolsó! Mi történt veled, és hogy viselted?
2019. okt. 11. 13:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia én is voltam. Életem legrosszabb élménye,de túl lehet élni. Amennyit tudnak azért szerintem mozgassanak.
2019. nov. 5. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!