Valami súlyosabb baja lehet a térdemnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kérem csak olyanok válaszoljanak akik értenek hozzá, mert nekem ez egy érzékeny téma. 16 éves lány vagyok, és a térdem (patellám) nagyon gyakran mozdul el helyéről, még akkor is ha minimálisat mozgok. Van amikor visszaugrik magától, de a legtöbbször nem, és saját magamnak kell visszanyomni a helyére, ami igen... taszító és fájdalmas. Volt amikor bedagadt és napokig alig tudtam járni, nagyon fájt. Ettől a ficamtól nap mint nap rettegek, hogy pl. ne az úton mikor sétálok az iskolához, vagy tesi órán ugorjon ki. A szüleim nem igazán foglalkoznak vele, pedig apukámat is emiatt műtötték még valamikor. Én nagyon sokat agyalok azon, hogy megműtetsem mert emiatt félek még az utcára is kimenni... De ha ezt elmondanám szüleimnek biztos lebeszélnének róla, vagy feleslegesnek tartanák. De mit tegyek? Éljek együtt vele? Miért ilyen rossz az én térdem? Köszönöm szépen előre a válaszokat. Privátban is írhattok. <32019. szept. 29. 22:31
1/3 anonim válasza:
Lehet genetika vagy porc kopas is. Kozossen nezzesetek meg egy orvossal es ha latjak, hogy nagy a baj /remelem nem igy lesz/ talan elszanjak magukat...
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm❤️
Egyébként nagy valószínűséggel genetika, mert a térdkalácsom magasan van, és apának is ez volt a panasza. Igen, már nagyon elszeretnék menni orvoshoz, bízom benne hogy minél hamarabb elmegyünk.
2019. szept. 29. 23:21
3/3 anonim válasza:
Apádtól örökölted genetikailag a rossz térdet. Jó volna nem sokáig szenvedni vele, hanem megműttetni. Sok félelemtől, mankózástól, sántikálástól kímélnéd meg magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!