Mutet utan h osszeesett a testem mit tegyek?
Figyelt kérdés
Vakbel mutetem volt hetfon es azota ugye nagyon sokat fekudtem es miota felalltam azt vettem eszre hogy nagyon szet estem. A mutet elott izmos voltam es kerek volt a fenekem de most teljesen osszeesett es mar csak zsir az egesz. Emiatt nagyon aggodom h ez igy marad mert ujra kell kezdenem mindent... mit tegyek?2019. szept. 8. 17:46
1/3 anonim válasza:
Egy hét alatt azért nem esik annyira szét az ember teste, hogy attól meg kellene ijedni. Nyilván a műtétet követően csak óvatosan a megerőltető mozgással! Az orvos nyilván elmondta, hogy majd mikor, mennyi idő után lehetséges az intenzív mozgás, és akkor hajrá. Semmi perc alatt vissza fogod szerezni a műtét előtti formádat. Addig azonban "nichts" ugri-bugri!
2/3 Miss Endzsi válasza:
El van gémberedve az izomzatod. Pihenj még, hamar vissza fog állni a rendszer utána.
3/3 anonim válasza:
Fokozatosan vissza kell tornázni az elveszett izmokat, de csak óvatosan! Vigyázni kell a műtéti sebre. Ha már nem kell annyit feküdnöd, magadtól is megerősödsz egy kicsit, később pedig tornázhatsz is, de csak ha már megengedett.
Hagyj magadnak időt! Fél év múlva újra a régi leszel, addig pedig légy türelmes, és óvatos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!