Mennyi az esély csontelhalásra és, hogy kezelik?
Figyelt kérdés
Pár hete voltam edzőtáborban ahol a jobb sarokcsontom nagyon elkezdett fájni. 1 hétre rá elmúlt, viszont ahányszor valahogy leterheltem (2-300 méter futás, sokat gyalogoltam, lépcsőzés stb) utána ugyanúgy elkezdett fájni és utána órákig alig bírtam ráállni. Ez most is ugyanígy van. 1 hete elmentünk háziorvosunkhoz aki azt mondta esélyes, h csontelhalásom van és menjünk el ortopédiára. Sajnos az sztk ban október 18ra kaptunk időpontot, most próbálunk időpontot foglalni egy magánrendelőben. Mennyi az esély, hogy tényleg csontelhalásom van, és hogyan kezelik?2019. szept. 4. 17:07
1/3 A kérdező kommentje:
14/F
2019. szept. 4. 17:08
2/3 qkker1 válasza:
Esély mindenre van, de az biztos, hogy nem várnék októberig, hanem elmennék azonnal a Sportkórházba.
3/3 A kérdező kommentje:
Ha minden igaz jövőhéten megyünk magánortopédiára
2019. szept. 4. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!