Nagyon megvágtam a labam, mit tegyek?
Tegnap délelőtt borotvalkozas kozben kifordult a kezemből a borotva, es kb 10 centi hosszan vegigszantottam vele a vádlim, olyan max. 1-2 mm mélyen. Nagyon vérzett, kb 10 percig szorítottam rá wc papírt, mert nem volt más a közelben. Miután elállt a vérzés, lemostam alaposan a sebet hideg vízzel, és azonnal tettem rá mull-lapot (nem tudom, biztosan ez-e a neve, vékony, fehér lap, "negyzetracsos" mintázatú) és rögzítettem. Este ismét alaposan megmostam hideg vízzel, plusz beszórtam Tetrán porral, aztán mull lap és lekötöttem, hogy éjszaka nehogy felsertsem.
Reggelre kicsit sárgás lett a sebem, fáj is, de csak akkor ha felkelek és jarni kezdek, vagy ha lefekszem, utána egy ket perc múlva elmúlik. Elfertozodhetett a seb? Mit kell ilyenkor tenni? Ha nem muszáj, az ügyeletet nem látogatnám meg, nem nagyon foglalkoznak itt az ilyes fajta problémákkal, és nem olyan mély, hogy varrják. Kb egy erősebb horzsolás a padka szegélyen - ehhez tudnám hasonlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!