Kb másfél hónapja behúztak egy nagyot és a szemem alatt mèg mindig érzek egy dudort. El fog múlni? Mivel kezeljem?
Valószínűleg lassan felszívódik. Én két és fél hónapja a fogamat vertem ki egy balul sikerült kutyasétáltatás alkalmával. Fölötte az ajkamon nagy seb és dudor keletkezett. A seb elmúlt, a dudor kisebb lett, de maradt egy borsó szem nagyságú kemény vérömleny. A fogorvosom azt mondta, idővel felszívódik. Bár, úgy látta elég nagy, és lehet, hogy nem fog teljesen eltűnni. Gondolom, Neked is hasonló a problémád. Sok idő, és türelem szükséges.
Ha hiszel a homeopátiában, vegyél egy Hamamelis Virginiana 15 ch hígítású szert a gyógyszertárban. Nekem homeopátiás orvos ismerősöm ajánlotta. Napi 4 golyó nyelv alatt elszopogatva. Előtte utána fél órával kerüld az evést, ivást, dohányzást, fogmosást és főleg a mentolos cuccokat, hogy akadálytalanul felszívódhasson. Mellékhatása nincs, ez csak a szervezet saját gyógyító képességét hozza felszínre. Huzamosabb ideig szedhető. Sok van egy kis fiolában.
"Kórházból úgy küldtek haza, hogy jegeljem."
És jegelted? Mennyire gyakran? Talán (még) gyakrabban kéne, akkor hamarabb elmúlna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!