Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Erős havi vérzés?

Erős havi vérzés?

Figyelt kérdés
Sziasztok ! Először is bocsánat az intimkérdésért.Kislányom 9hónapos most.Szulés után 2hónappal megjött az eslő havi vérzésem,ami erős és hosszú volt.kb 8napig megvolt.Ez a helyzet jelenleg is fent áll,viszont szülés óta óramű pontosággal jön meg a havim,előtte 24-28napokra menszisztem.Rákszurés miatt voltam nőgyógynál már,hálistennek rendben van minden.Említettem neki ezt az elhúzódó erős menszit,ő szerinte ez normális.Mondván,hogy a szüléssel változik a havi baj.Közérzetileg jobban viselem az első napokat,terhesség előtt nagyon rosszul voltam,nagyon befolyásolta a napjaimat.Most már gyógyszert sem kell bevenni. Volt/van valaki hasonló helyzetben??? Köszönöm a válaszokat
2019. júl. 22. 11:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Általában ez ilyen szokott lenni kezdetben a szülés utan. Hiszen most megint változáson mész keresztül. Szépen ahogy a hormonhaztartásod beáll az erős vérzés majd mérséklődik. Persze ha ez elviselhetetlen méreteket ölt akkor orvoshoz kell menni mert lehet mas is van a háttérben. De mivel mondtad hogy most voltál ezert nem gondolom hogy baj lenne. És igen nagyon sokan mondják hogy a menstruáció a terhesség utan sokkal elviselhetőbb kevésbé fájdalmas vagy pontosabb. De fordulhat a visszájára is. Szerencsés vagy hogy neked a jobbik eset történt.

Szóval nyugi normális ilyenkor. De ha elviselhetetlen méreteket ölt orvoshoz kell menni.

2019. júl. 22. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!