Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátló vélemények?

Fogamzásgátló vélemények?

Figyelt kérdés

Gondolkozok rajta nagyon ugyanis minden hónapban rettegek hogy terhes vagyok, elegem van! Mi óvszerral védekezünk csak! Mindent szeretnék tudni, mik a mellékhatásai, mi a jó/rossz benne, igaz e hogy meghízok tőle, menstruációt hogyan befolyásolja? Hamarabb múlik el?

19/l

2019. júl. 21. 16:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
52%

Le leszek en is pontozva szerintem 😀

4 eve szedek tablettat. Nem hiztam tole, a megvonasos verzes rovidebb es gyengebb ahhoz kepest ami elotte volt de masodik napon meg kell a super tampon. A hasam elso ket napon es a verzes elotti napon gorcsol, tabletta elott ez nem volt. Libido is csokkent valamennyire de nem szunt meg. En ugy gondolom inkabb ez mint egy nemkivant terhesseg. Szexelhetunk spontan nem kell azon ragodni hogy jaj van e nalunk ovszer stb

2019. júl. 23. 18:42
 22/24 anonim ***** válasza:
72%
Trombózist okozhat.Mindenképpen ki kell vizsgáltatni mielőtt valaki elkezdi szedni.
2019. júl. 24. 01:18
 23/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, úgy döntöttem hogy inkább nem, nem merek ilyet szedni.
2019. júl. 24. 11:18
 24/24 anonim ***** válasza:
Ja a tabi még egy fontos mellékhatásáról elfelejtettem szót ejteni: az iszonyú gyomorsavtúltengés. Nem tudtam, hogy a tabitól van. Olyan szinten refluxom lett, hogy nyelőcsőgörcsök kínoztak, éjszakákat nem aludtam tőlük, hiába szedtem a drága a savlekötőket. Elküldtek gyomortükrözésre. Megkérdeztem a gasztroentorológus dokitól, hogy nem okozhatja-e a gyomorproblémámat a fogamzásgátló, és azt mondta hogy nem. Na most ezzel szemben amint abbahagytam a tabit, azonnal megszűnt minden gyomorpanaszom. Majdnem gyomorfekélyem lett tőle. Őrület, hogy még a dokik sincsenek a tabik mellékhatásaival tisztában.
2019. júl. 24. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!