Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátló vélemények?

Fogamzásgátló vélemények?

Figyelt kérdés

Gondolkozok rajta nagyon ugyanis minden hónapban rettegek hogy terhes vagyok, elegem van! Mi óvszerral védekezünk csak! Mindent szeretnék tudni, mik a mellékhatásai, mi a jó/rossz benne, igaz e hogy meghízok tőle, menstruációt hogyan befolyásolja? Hamarabb múlik el?

19/l

2019. júl. 21. 16:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
59%

Hát a biztos, hogy a tabi a legmegbízhatóbb védekezési forma, mert olyan mértékű vágycsökkenést, hüvelyszárazságot, fájdalmas szexet okoz, hogy akkor aztán úgysem lesz kedved szexelni senkivel, úgyhogy nem is fogsz teherbe esni.

Nekem is abba kellett hagyni, én is 19 évesen kezdtem. Lehetetlen volt vele szexelni, de amúgyis teljesen aszexuálissá tett. Még az érzelmekre is lefojtóan hat.

2019. júl. 21. 21:00
 12/24 anonim ***** válasza:
45%

Nekem felborította teljesen a hormonháztartásomat, annyira, hogy egy éve nem menstruálok, elmentem fél év után orvoshoz és PCOS-t diagnoztizáltak nálam.

Fogamzásgátló elött viszonylag rendszeresen menstuáltam 30-34 napos ciklusokkal.

Ameddig figamzásgátlót szedtem a vérzéseim pár nappal rövidebbek voltak, én nem híztam, a vérzésem elött viszont mindig pattanásos lettem.

Most, hogy abbahagytam a szedését, ugye nem menstuálok, nagyon alacsony lett a libidóm, hullik a hajam, ekcémás és nagyon viszket a fejböröm, szörösödök és egy kicsit hízok is, nulla életkedv, nulla motiváció...

Amúgy nagyon sok ilyen történetet hallotam, hogy nöknél fogamzásgátló abbahagyása után PCOS-t diagnosztizáltak.

Én a saját esetemböl tanulva senkinek nem ajánlom. A helyedben kipróbálnék mindenféle HORMON MENTES védekezési lehetöséget, hátha valamelyik jobban bevállik, mint az óvszer, mielött hormonokkal tömném tele magam. :)

2019. júl. 21. 23:42
 13/24 anonim ***** válasza:
22%
Nekem mindegy, de elég gáz lenne pár hónap múlva látni egy "segítség, terhes vagyok, mit csináljak? 19/l" kérdést. Főleg, hogy az óvszernél is retteg, hogy terhes lesz.
2019. júl. 22. 00:54
 14/24 anonim ***** válasza:
69%

22 évesen kezdtem szedni. Akkor én vagyok a kivétel, mert semmilyen mellékhatásom nincs/nem volt. Nekem előtte pattanásos volt néha a bőröm, mióta még egy kicsi korrektor sem kell az arcomra. A hasam nem görcsöl annyira, ha megjön. A vérzés mennyisége kevesebb. Nem híztam tőle semmit és a szexet is ugyanúgy kívánom. Gondolom ha majd abbahagyom,akkor fogok rosszabbul járni. Nekünk egyelőre jobb megoldás a fogamzásgátló.

A kérdező ha szeretne feliratni, úgyis konzultál majd az orvosával előtte.

24N

2019. júl. 22. 07:06
 15/24 anonim ***** válasza:
61%

* mióta SZEDEM még egy kicsi korrektor sem ....

Bocsi az elírásért. Munkába készülődve írtam gyorsan.

2019. júl. 22. 07:07
 16/24 anonim ***** válasza:
58%

Csak tudnám, miért kell lepontozni valakit a saját tapasztalataiért. Nem hazudok benne.

Ha pedig retteg a kérdező, akkor simán írhat olyan kérdést is hónapok múlva, hogy "kiüthette ez meg az a gyógyszer hatását?"

2019. júl. 22. 11:09
 17/24 anonim ***** válasza:
58%
Én sem hazudok, mégis 0%. Ez a gyakori.
2019. júl. 22. 18:07
 18/24 anonim ***** válasza:

Nekem pozitív példám van, ezért 55%-ra lettem lepontozva. Akkor mit szabad írni ide?

Mindenki saját tapasztalatot írt.

2019. júl. 22. 19:46
 19/24 anonim ***** válasza:
72%
Tessék, azóta megint le lettünk pontozva. :D Semmi nem jó.
2019. júl. 22. 21:31
 20/24 anonim ***** válasza:

Engem is lepontozott valaki. Mondjuk ezen itt nem érdemes meglepődni, sőt. Azon csodálkoznék, ha nem tennék.

Saját tapasztalatot írtam le én is.

1-es voltam.

2019. júl. 23. 05:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!